Steun ons en help Nederland vooruit

Grete Visser

Raadslid

54 jaar

Grete Visser is in 2014 lid geworden van de gemeenteraad. Voorheen was zij manager van beschermde woonvormen voor ouderen in Nijmegen. Vanaf januari 2017 zet zij zich als zelfstandig ondernemer graag in voor mensen die een minderheid vormen.

“De maatschappij verandert: de hoeksteen van onze samenleving is niet meer vanzelfsprekend een man getrouwd met een vrouw en een aantal kinderen. Er zijn steeds meer alleengaanden. Denk aan bewuste singles of aan onze nieuwe Nijmegenaren afkomstig uit gebieden waar het voor hen niet langer veilig was. Denk ook aan de ouderen, die met goede wijkverpleging steeds langer thuis blijven wonen.

Een kind leeft niet meer automatisch met zijn/haar vader en moeder, biologische broers en zussen maar misschien met twee vaders en een draagmoeder of in een samengesteld gezin.

Graag zet ik mij in om de positie van deze nieuwe hoekstenen een goed fundament te geven in onze samenleving. Raadslid zijn voor de vrijzinnige partij D66 geeft mij hier veel mogelijkheden toe. Kansen die ik, samen met hen om wie het gaat, graag pak!”

Zelfstandig ondernemer in zorg en welzijn

Meer van Grete Visser