Steun ons en help Nederland vooruit

Sherin Ramsis Nijmeegse Conciërge van het Jaar 2018

De D66 Conciërge van het Jaar verkiezing is dit jaar gewonnen door Sherin Ramsis, conciërge van Nutsschool Lankforst in de wijk Dukenburg. D66-lijsttrekker Tobias van Elferen reikte de prijs uit samen met het Nijmeegse Tweede Kamerlid Rob Jetten. Van Elferen: “Sherin is van onmisbaar belang voor De Lankforst. Daarom reiken we haar vandaag vol trots deze prijs uit en zetten we daarmee het onderwijsondersteunend personeel in de spotlights.”

Niets is haar teveel

Sherin werd door meerdere personen genomineerd. Vervolgens eindigde ze bij de drie conciërges met de meeste stemmen. De vakjury, bestaande uit de winnaar van 2017, Marcel Geutjes, Kamerlid Maarten Groothuizen en Raadslid Grete Visser kozen vervolgens Sherin tot winnaar. Haar inzet, veelzijdigheid en flexibiliteit hebben de jury overtuigd dat Sherin de terechte winnaar van 2018 is. “Staat altijd voor iedereen klaar,” “Van alle markten thuis,” en “Van VSO tot overblijf en koffie zetten, niets is haar teveel,” zijn enkele opmerkingen van de inzenders.

D66 onderwijspartij

D66-lijsttrekker Tobias van Elferen: “Conciërges, en Sherin in het bijzonder, zijn van onmisbaar belang om voor kinderen een veilige en plezierige leeromgeving te creëren. Ze zijn de oren en ogen van de school en maken het werk voor docenten een stuk makkelijker.” D66 pleit in het verkiezingsprogramma voor de Gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart voor een conciërge op elke Nijmeegse school. Alle andere onderwijsplannen van D66 zijn te vinden op https://nijmegen.d66.nl/standpunten/onderwijs/.

Laatst gewijzigd op 22 november 2018