Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Vrouwen: Doe mee! Lezing Eerste Kamerlid Petra Stienen

Maandag, 1 oktober 2018 in Nijmegen

Diversiteit is de waan van de dag, maar participatie van vrouwen in de politiek blijft nog altijd achter. Waar staan we nu? Een lezing van Eerste Kamerlid Petra Stienen.

Diversiteit is de waan van de dag, maar participatie van vrouwen in de politiek blijft nog altijd achter. Waar staan we nu? Waarom is het van belang dat er aandacht is voor dit onderwerp? Wat is het ‘einddoel’? En op welke manieren willen we dat bereiken? Dit soort belangrijke vragen missen vaak in deel of geheel in het maatschappelijk debat. Daarom duiken we maandagavond wat dieper op het onderwerp in met niemand minder dan Eerste Kamerlid Petra Stienen (D66)!

Petra Stienen is o.a. politicus, arabist en voormalig diplomaat. Ze heeft in haar carrière veel aandacht voor vrouwenrechten in zowel binnen- als buitenland. Tijdens de avond zal ze beginnen met een lezing over het onderwerp en haar ervaringen. Aan het eind volgen er wat prikkelende stellingen over het onderwerp en na het evenement is er de gelegenheid voor een drankje.

De activiteit wordt georganiseerd door de Jonge Democraten Arnhem-Nijmegen en D66 Rijk van Nijmegen en vindt plaats in de ‘Yellow Room’ van de Lindenberg Nijmegen. Inloop start om 19.00 en we beginnen om 19.30.

Of je nou lid bent of gewoon geïnteresseerd in het evenement, iedereen is van harte welkom! Tot dan!

Aanmelden kan via het formulier op de website van D66 Rijk van Nijmegen.

1 oktober

19:30

Yellow Room in de Lindenberg
Ridderstraat 23 Nijmegen