Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Stadsgesprek: Ondernemen in Nijmegen

Donderdag, 18 april 2019 in Nijmegen

Nijmegen zit boordevol economische potentie. Onze verbinding met Duitsland, onze ligging aan de waal & onze innovatieve medische technieksector bieden volop kansen. Deze kansen moeten we pakken. Dit vraagt om een nieuwe politieke agenda voor ...

Nijmegen zit boordevol economische potentie. Onze verbinding met Duitsland, onze ligging aan de waal & onze innovatieve medische technieksector bieden volop kansen.

Deze kansen moeten we pakken. Dit vraagt om een nieuwe politieke agenda voor innovatief ondernemerschap. Daarom organiseren we 18 april om 20:00 in de Thiemeloods dit stadsgesprek met ondernemers uit Nijmegen.

Waar zitten de pijnpunten voor Nijmeegse ondernemers?

Hoe kunnen we samenwerking binnen en over gemeentegrenzen beter vormgeven?

Wat is er nodig om innovatieve start ups volop kansen te bieden?

Onder vakkundige leiding van Frank Pijnenburg gaat een panel van ondernemers met elkaar en wethouder Esselbrugge in gesprek.

Iedereen is welkom. Aanmelden is niet nodig.

Tot dan!

18 april

20.00 uur tot 22.00 uur

Thiemeloods
Leemptstraat 34,
6512 EN Nijmegen

Thema

Ruimte voor economische groei

D66 ziet nog vele kansen om de groei van de economie in Nijmegen te bevorderen. We willen een aantrekkelijker ondernemersklimaat creƫren door lagere lasten en het schrappen van onnodige regels. D66 wil ook inzetten op het versterken van de bruisende binnenstad van Nijmegen en ziet tegelijk veel kansen voor betere samenwerking tussen onderwijsinstellingen en ondernemers in de stad. Hieronder vind je meer informatie over al onze plannen gericht op het versterken van de Nijmeegse economie.

Lees meer