Steun ons en help Nederland vooruit

Activiteiten

Rachel Brouwer Straatactie

Zou je graag eens een kijkje willen nemen bij een activiteit van D66 Rijk van Nijmegen? Dan zijn daar diverse mogelijkheden voor! Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor leden. Zo is er altijd de maandelijkse vrijdagmiddagborrel en worden regelmatig werkgroepenavonden georganiseerd. Ook bij ledenvergaderingen is iedereen van harte welkom. Hulp bij de campagne wordt altijd gewaardeerd, het is mogelijk om je bij één van de werkgroepen van D66 Nijmegen aan te sluiten of een vergadering van de fractie bij te wonen. Tot slot kun je ook nog op andere manieren bij de organisatie assisteren. De mogelijkheden hiervoor zijn onderaan deze pagina te vinden. Alle hulp is welkom en betrokkenheid van leden staat bij D66 Nijmegen hoog in het vaandel. Kijk gerust in de agenda op de website wanneer er activiteiten staan gepland.

Vrijdagmiddagborrel

Iedere laatste vrijdag van de maand wordt er door D66 Rijk van Nijmegen een vrijdagmiddagborrel georganiseerd vanaf 17.00 in Café Tout (Grotestraat 6, Nijmegen). Dit is bij uitstek een mogelijkheid om, onder het genot van een drankje, in gesprek te komen met andere D66’ers en hen te leren kennen. Neem gerust een introducé mee!

Algemene Ledenvergadering (ALV)

Minimaal twee keer per jaar is er een algemene ledenvergadering (ALV). Tijdens deze vergaderingen kunnen formele besluiten worden genomen over bijvoorbeeld deelname aan verkiezingen, benoemingen, controle en adviezen. De ALV wordt vaak gecombineerd met een inhoudelijke discussie over een actueel thema. Alle leden van de afdeling ontvangen twee weken voor de ALV een uitnodiging via e-mail met het programma.

Meer

Naast deze reguliere activiteiten en mogelijkheden worden er ook diverse andere activiteiten georganiseerd. Er worden bijvoorbeeld 3 a 4 keer per jaar informatieavonden specifiek voor nieuwe leden georganiseerd. In sommige gevallen worden ook gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals met D66 Gelderland (bijvoorbeeld een regiocongres). Deze bijzondere activiteiten worden altijd ruim van tevoren aangekondigd op de website en via de mail aan de leden.

Hoe blijf ik op de hoogte?

  • Per e-mail: Als lid van D66 uit het Rijk van Nijmegen ontvang je aan het begin van de maand de maandelijkse afdelingsnieuwsbrief met alle activiteiten.
  •  Op de website: In de agenda op de website vind je allerlei berichten van fractie en bestuur .
  •  In je eigen agenda: iedere laatste vrijdag van de maand is er een vrijdagmiddagborrel van D66 Rijk van Nijmegen in de Villa vanaf 17.00. Meer informatie over de eerstvolgende borrel vind je in de agenda van D66 Rijk van Nijmegen 

Laatst gewijzigd op 22 november 2018