Steun ons en help Nederland vooruit

Actief worden?

Actief worden voor D66 Nijmegen? Hier is alle informatie te vinden voor iedereen die interesse heeft om een bijdrage te leveren aan een sterker sociaal-liberaal geluid in Nijmegen

Activiteiten

Hier vind je meer informatie over de verschillende soorten algemene activiteiten die D66 veelal maandelijks in Nijmegen organiseert. Iedereen is welkom!

Campagne

In tijden van verkiezingen, maar ook daarbuiten, gaan we de straat op om met mensen in gesprek te treden, flyers te verspreiden en onze standpunten uit te dragen. Heb je een paar uurtjes over? Help ons dan!

Jonge Democraten

Nijmegen kent een actieve afdeling van de Jonge Democraten, de politieke jongerenorganisatie verwant aan D66. Lijkt het je leuk om op een vrijblijvende wijze kennis te maken met de politiek? Ga dan eens naar een activiteit van de JD!

Werkgroepen

D66 Nijmegen kent diverse werkgroepen waar onze leden aan deel kunnen nemen voor inhoudelijke verdieping en meer kennis over de lokale actualiteit. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende werkgroepen die er zijn.

Doneren

D66 is in Nijmegen een stabiele partij geworden, die iedere dag meewerkt aan een beter Nijmegen. Met uw gift kunnen wij onze vrijwilligers tijdens de campagne voorzien van de benodigde campagnematerialen om de grootste partij van Nijmegen te worden!