Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 6 oktober 2021

Gezocht: politiek assistent

De campagne voor dgemeenteraadverkiezingen van 2022 komen eraan. Dat betekent dat tot aan maart 2022 onze nieuwe verkozen lijsttrekker Lusanne Bouwmans druk bezig is met het voeren van debatten, het uitvoeren van werkbezoeken en andere aan campagne gerelateerde activiteiten. Hier komt natuurlijk veel planning en voorbereiding bij kijken. Dat kan Lusanne niet in haar eentje. Daarom zoeken we iemand die bereid is om in de maanden voorafgaand aan de verkiezingen op vrijwillige basis haar een paar uur in de week te ondersteunen als politiek assistent.  

Meer informatie over de functie vind je in deze vacature.

Interesse? Reageer uiterlijk 19 oktober door te mailen naar communicatie@d66nijmegen.nl. Vragen? Schroom dan niet contact op te nemen met Lusanne Bouwmans via l.bouwmans@d66.nijmegen.nl