Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 2 december 2019

Fractievolger Zorg en Welzijn gezocht!

De gemeenteraadsfractie van D66 Nijmegen zoekt een fractievolger Zorg en Welzijn

De Nijmeegse gemeenteraadsfractie van D66 telt zes raadsleden. Zij worden in hun raadswerk bijgestaan door twee vaste medewerkers en een aantal fractievolgers. Als fractievolger duik je eens diep in een groot thema, stel je schriftelijke vragen of bereid je stukken van raadsleden voor. Je kan ook eigen onderwerpen aandragen die volgens jou belangrijk zijn om aan de kaart te stellen. Als fractievolger mag je bovendien namens D66 aan de zogenaamde gespreksrondes (een soort commissievergadering van de gemeenteraad) deelnemen, waarbij je namens D66 het woord voert. Ook krijg je de mogelijkheid om op werkbezoeken te gaan of bijeenkomsten bij te wonen. In feite ben je dus een mini-raadslid.

Lees de vacature hier: Vacaturetekst fractievolger Zorg en Welzijn

Vragen of meer informatie? Neem contact op met Raadslid Marijke Synhaeve.