Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 27 februari 2019

Huize VOB wint ‘Beste Studentenhuis van Nijmegen’

Gisteravond nam Huize VOB de prijs voor ‘Beste Studentenhuis van Nijmegen’ in ontvangst. Na een spannende finale trok het huis nipt aan het langste eind.

Pieter van Megen, ons eigen raadslid, mocht live op RN7 bekendmaken wie de prijs had gewonnen, om vervolgens met een volledig uitgeruste radioploeg de studenten op locatie te verrassen. De huisgenoten waren blij verrast. ‘We hadden dit echt niet verwacht. Dit laat wel weer zien waarom wij de VOBeste zijn.’ aldus Sophie, een van de bewoners van Huize VOB. De prijs was welverdient, aldus van Megen ‘Huize VOB is precies wat een studentenhuis zou moeten zijn: gezellig, betrokken en klaarstaand voor elkaar.’

Dit was het derde jaar op rij dat D66 Nijmegen op zoek ging naar het beste studentenhuis van Nijmegen. Het doel van de actie is om de vele mooie studentenhuizen die Nijmegen rijk is in het zonnetje te zetten.

Wil je het live verslag van RN7 terugluisteren? Klik dan hier.