Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 30 november 2018

Fractievolgers gezocht bij D66 Nijmegen!

De gemeenteraadsfractie van D66 Nijmegen is op zoek naar twee nieuwe fractievolgers! 

D66 telt in Nijmegen zes raadsleden. Zij worden in hun raadswerk bijgestaan door twee vaste medewerkers en een aantal fractievolgers. Als fractievolger ondersteun je de fractie op inhoudelijk niveau. Je bereidt stukken van raadsleden voor, duikt eens diep in een groot thema of stelt schriftelijke vragen. Als fractievolger mag je bovendien namens D66 aan de zogenaamde Raadskamers (een soort commissievergadering van de gemeenteraad) deelnemen. In feite ben je dus een mini-raadslid.

De fractie van D66 in de Nijmeegse gemeenteraad bestaat uit twee thematisch geordende clusters. Voor elk cluster zoeken we één nieuwe fractievolger. Door op de onderstaande links te klikken vind je meer informatie over de vacatures en kun je zien hoe je kunt solliciteren. De deadline om te solliciteren is voor beide vacatures 19 december 2018.

Vacature: fractievolger ‘Duurzaamheid & Stedelijke Ontwikkeling’

Vacature: fractievolger ‘Zorg & Welzijn’