Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 19 september 2018

Gezocht: Nieuwe communicatiemedewerker fractie D66 Nijmegen

Met het vertrek van Casper Soetekouw naar de persafdeling van het ministerie van Algemene Zaken, is de fractie van D66 Nijmegen op zoek naar een nieuwe communicatiemedewerker. Als spin in het web rondom de strategische communicatie van de fractie vragen we een uitstekend politiek inzicht en een messcherpe pen.

De communicatiemedewerker bewaakt samen met de fractievoorzitter de communicatielijnen en strategische beeldvorming rondom de fractie. In het veranderende medialandschap en met de snelle dynamiek van politieke communicatie, is dit bij uitstek een plek voor een snelle denker, doener en strateeg. De vacature staat open vanaf nu tot en met 5 oktober. De volledige vacaturetekst vind jeĀ door hier te klikken.

Je motivatie en CV kun je sturen aan fractie@d66.nijmegen.nl.