Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 18 augustus 2018

Welkom in Nijmegen! – Introductie 2018

De introductieweken voor de HAN en de Radboud Universiteit zijn begonnen en D66 is erbij! We staan op de intromarkt, organiseren een pubquiz en helpen verkoelen met ijsjes om alle nieuwe inwoners van Nijmegen gepast te verwelkomen.

Je studententijd kent onvergetelijke kansen en momenten, waar je tijdens je introductie voor het eerst van mag proeven. D66 heeft jou als nieuwe student veel te bieden. Lees hieronder een greep uit onze activiteiten tijdens de introductie, en klik hier voor nog veel meer info.

Introductiemarkt

Op 20 augustus voor de RU, en 30 augustus voor de HAN, stellen de vele verenigingen en organisaties van Nijmegen zich voor. Ook D66 is aanwezig met een kraam. Kom eens bij ons langs en maak een praatje, wij vertellen je graag meer over de stad Nijmegen en onze vele activiteiten!

Pubquiz

Heb jij een politieke knobbel? Op 23 en 30 september kun je je kennis testen door in teams mee te doen aan een politieke pubquiz. Onder het genot van een drankje kom je alles te weten over je studentenstad en strijd je mee voor een leuke prijs.

Debattraining

Bij D66 zijn we niet alleen een gezellige club, maar geven we jou ook de kans je te ontwikkelen. Als nieuw D66-lid in Nijmegen kun je gratis deelnemen aan de D66 debattraining. Leer hoe je kunt spreken in het openbaar en hoe je overtuigt met een denderend betoog!