Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 27 juni 2018

D66 Nijmegen zoekt twee nieuwe fractievolgers

De gemeenteraadsfractie van D66 Nijmegen is op zoek naar twee nieuwe fractievolgers! 

D66 telt in Nijmegen zes raadsleden. Zij worden in hun raadswerk bijgestaan door twee vaste medewerkers en een aantal fractievolgers. Als fractievolger ondersteun je de fractie op inhoudelijk niveau. Je bereidt stukken van raadsleden voor, duikt eens diep in een groot thema of stelt schriftelijke vragen. Als fractievolger mag je bovendien namens D66 aan de zogenaamde Raadskamers (een soort commissievergadering van de gemeenteraad) deelnemen.

De fractie van D66 in de Nijmeegse gemeenteraad bestaat uit twee thematisch geordende clusters. Voor elk cluster zoeken we één nieuwe fractievolger. Door op de onderstaande links te klikken vind je meer informatie over de vacatures en kun je zien hoe je kunt solliciteren. De deadline om te solliciteren is voor beide vacatures 13 juli 2018.

Vacature: fractievolger ‘Duurzaamheid & Stedelijke ontwikkeling’ bij D66 Nijmegen

Vacature: fractievolger ‘Economie & Binnenstad’ bij D66 Nijmegen