Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 29 maart 2018

Afscheid leden van de Gemeenteraad 2014-2018

Gisteravond, 28 maart, werd afscheid genomen van de Gemeenteraad in oude samenstelling. Namens D66 zullen vier raadsleden niet terugkeren in de Nijmeegse raad. Rachel Brouwer, Pieter van Megen, Puck Sanders en Pieter de Wit namen daarom gisteravond afscheid van de Nijmeegse politiek.

Vanavond, 29 maart, zal de nieuwe Gemeenteraad van Nijmegen worden geïnstalleerd. Namens D66 zullen zes raadsleden plaatsnemen, waarvan drie nieuwe leden: Lusanne Bouwmans, Marijke Synhaeve en Toon van Gent.

Hieronder is een foto te zien met de zeven (voormalige) leden van de raad namens D66. Van links naar rechts: Pieter van Megen, Tobias van Elferen, Rachid El Hafi, Grete Visser, Puck Sanders en Rachel Brouwer.