Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 9 januari 2010

Sophie in 't Veld bij debat Lesbian Festival Nijmegen

In het weekend van 15 t/m 17 januari vindt in Nijmegen het Lesbian Festival plaats. Op zaterdag 16 januari zal Sophie in 't Veld (D66-fractievoorzitter in het Europees Parlement) in de Lindenberg deelnemen aan het politiek debat 'Live your dreams'. Het debat gaat over het wel of niet bestaan van gelijke rechten voor lesbo's en hetero's.

Andere deelnemers aan het debat zijn Tweede Kamerleden Samira Boucibti-Abbos (PvdA) en Anouchka van Miltenburg (VVD), Senator Tineke Strik (GroenLinks) en CDA Nijmegen-lijsttrekker Chantal Teunissen.

Het debat vindt plaats op zaterdagmiddag 16 januari, 15.30-17.00 uur, Steigerzaal, Lindenberg. Het Lesbian Festival Nijmegen vindt in 2010 voor de twee keer plaats in Nijmegen. Eerdere edities van het festival waren in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.lesbianfestivalnijmegen.nl