Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 18 november 2009

Voorzitter Henk Beerten te gast in Nieuwscafé

Vrijdag 13 november om 17.00 uur in de Foyer

D66 wil een ander Nijmegen. De linkse coalitie die sinds 2002 de stad regeert, heeft veel goede dingen voor de stad gedaan, erkent ook D66, maar de laatste jaren is de klad gekomen in het vernieuwingsbeleid. 

En dus is het tijd voor een wisseling van het stadsbestuur. Op vrijdagmiddag 13 november wordt hij in het Nieuwscafé van de Gelderlander en het ROC in de Foyer (tegenover LUX) ondervraagd over D66 en zijn rol als voorzitter.

Henk Beerten leidde een communicatie bedrijf, is oud-voorzitter van de landelijke homobeweging COC, was jaren actief voor het Gebroeders van Limburgfestival en is al heel wat jaren voorzitter van de Nijmeegse D66-afdeling.